Gulvlægning

Et nyt gulv handler ikke blot om at få det lagt. Det handler om materialet, mønster, farve og typen, samt hvordan det spiller op imod resten af huset. Hos Tømrerfirmaet Favrskov kan vi hjælpe dig med både råd og eksekvering, når det kommer til gulvlægning. Vi tilbyder både gulvlægning i private hjem, sommerhuse og til erhvervskunder. 

Valg af nyt gulv 

Når du skal udvælge nyt gulv, er der flere spørgsmål der kan melde sig. Hvad er laminatgulv, hvad er et parketgulv, skal jeg vælge sildebensparket? Eller måske handler det mere om hvordan gulvet monteres – skal det være et flydende gulv eller et klikgulv? 

Når du vælger nyt gulv er der mange overvejelser. Dette kan vi være behjælpelige med, fra start til slut. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af gulve, samt at sørge for alt omkring gulvlægning. Herunder kan du få et overblik over nogle af de typer gulve vi tilbyder, såfremt du går med drømme om gulvlægning i din bolig. 

Sildebensgulv:

Et sildebensgulv er kendt for sit klassiske og elegante udseende. Der er et dog et væld af muligheder indenfor genren. Det kan både dreje sig om bredde, farve og materiale. Vi tilbyder blandt andet de følgende typer sildebensgulv:

Sildebensgulv, eg, røget eg, ask, bambus, valnød, stavparket, klikgulv, vinyl sildeben, fransk sildeben, massiv sildebensparket, mørkt, grå, lys og bred sildebensparket.  

Parketgulv:

Parketgulve er en type af trægulv der består af flere stykker tre ovenpå hinanden. Det er en klassisk type, der findes i mange forskellige afskygninger. Herunder kan du se nogle af de typer vi tilbyder:

Bambus, eg, ask, bøg, flet, 2 stavs parket, 3 stavs parket, fransk sildebensparket, sildebensparket, parketgulv mønster, parketgulv på strøer og parketgulv hvid matlak. 

Laminatgulv:

Et laminatgulv er sammensat af flere forskellige lag af materialer. Herefter er det smeltet sammen. Selve overfladen der skaber mønstret, laves med trykt papir. Derfor findes der så mange forskellige designs når det kommer til laminat – blandt andet:

Sildeben laminat, klikgulv, eg, fliser, klinker, beton look, plankegulv, sort, grå, hvidt, fyr, brede planker, bøg, fletparket laminat, nano laminat og skibsgulv.

Trægulv:

Et traditionelt trægulv er en naturlig og slidstærk gulvtype. Det egner sig til mange forskellige rum og kan personliggøres på mange forskellige måder. Vi tilbyder blandt andet:

Malet, mørkt, lyst, gråt, hvidt, massivt, lakeret, lyst, eg, planker, ask, fyr, mønster, ubehandlet, rustikt, glat, klik og trægulv på strøer.

Hvis du ikke kan finde lige præcis det gulv du søger, eller er usikker på hvad gulvet hedder, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har mere end 25 års erfaring med specialopgaver og er ikke bange for at tage udfordringen op.

Lad os klare gulvlægning for dig

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit drømmegulv? Så kan du ringe til os allerede i dag. Du kan træffe Mark på 51 25 26 53 eller Chris på 28 30 57 86. Du er også velkommen til at sende os en mail på post@tf-favrskov.dk, såfremt du foretrækker det. 

Vi glæder os til at hjælpe dig og indfri dine drømme om gulvlægning!