Om os

Historien bag Tømrerfirmaet Favrskov

Om os
Historien bag Tømrerfirmaet Favrskov

Vi, Chris og Mark, stod som udlærte tømrer i henholdsvis 2007 og 2008. Herefter videreuddannede Chris sig til bygningskonstruktør, hvilket han færdiggjorde i 2010.

I 2016 besluttede vi at starte vores eget firma, hvor vi kørte rundt i vores private biler med trailere bagpå, fyldt med værktøj og materialer. I takt med at opgaverne blev flere fik vi tilknyttet en lærling hver.

Vi brænder for faget og har siden etableringen af firmaet lagt stor vægt på at lade vores arbejde tale for sig selv. Vi har værktøjerne, egenskaberne og materialerne til at udføre arbejde af højeste kvalitet, hvilket også er vores mål hver gang vi starter et projekt.

I dag har vi egne lokaler i Risskov. Her har vi vores eget værksted, hvor vi blandt andet laver snedkerløsninger til vores projekter. Herfra dækker vi hele Østjylland.

Tilsammen har vi over 25 års erfaring indenfor både tømrerarbejde og projektstyring. Vi har 16 ansatte i alt og er et veletableret tømrerfirma med meget erfaring og dygtige folk. Kundens ønsker er altid i højsædet for os og vi garanterer dig kvalitetsarbejde og løsninger, som passer til dig og dit byggeri.

Vi har mod på specialopgaver, og der er ikke noget der er for kompliceret. Vi brænder for tømrerfaget, elsker at tænke nyt og være innovative når det kommer til specialprojekter – vi lover at vi finder den bedste løsning for dig.

Så hvis du har et projekt du gerne vil have ført ud i livet, er du mere end velkommen til at kontakte os på 28 30 57 86 eller post@tf-favrskov.dk. Vi glæder os til hjælpe dig!

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din byggeopgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

Chris og Mark

252

Færdige projekter

320+

Glade kunder

17

glade medarbejdere

15+

Års erfaring

Vores hold

Mød vores hold

Mark Jespersen

Stifter / Ejer

Chris A. Møller

Stifter / Ejer

Michael Gregersen

Mathias Nissen

Frederik Kaas

Frederik B. Olesen

Daniel Paetau

Frederik Klit

Michael Rasmussen

Andreas Horup Rasmussen

Andreas Tind Søndergaard

Mikkel Troelsen

Morten Simonsen

Simon Harlev Nørgaard