Akustikløsninger

Går du med ønsker om at ændre den rumklang der er i din bolig, dit sommerhus eller dit erhvervsbyggeri? Eller har du bare overvejet hvordan du kan ændre på det ekko der er i et af dine rum, på grund af mange hårde overflader? Så skal du overveje montering af akustikpanel.

Hvad er et akustikpanel?

Et akustikpanel bruges til at mindske den rumklang der kan være i et rum. Rumklang opstår tit i rum hvor der er mange hårde overflader, hvilket betyder at de lydende reflekterer på væggene – her er montering af akustikpanel løsningen. Hvis der er rumklang i din stue, dit køkken eller et værelse, vil opsætning af akustikpanel kunne afhjælpe dette.

Selve akustikpanelet kan være bygget op på forskellige måder. Nogle er fremstillet af filt lavet af genbrugsplast, med trælameller udenpå, andre er sammensat af træ og cement. Fælles for de tre samarbejdspartnere vi har, når det kommer til montering af akustikpanel, er at materialerne er miljøvenlige og bæredygtige.

Det betyder at de hver gang vi står for opsætning af akustikpanel, kan du være sikker på at den løsning du får, kun vil styrke indeklimaet i din bolig eller dit erhvervslokale. Det er vigtigt for os at kunne kombinere funktionalitet, design og bæredygtighed – samtidig med at i med vores samlede mere end 25 års erfaring kan forsikre dig om at løsningerne er af højeste kvalitet og med det bedst mulige resultat.

Hvad end det drejer sig om en enkelt væg eller du ønsker en specialdesignet løsning, står vi klar til at løse opgaven for dig. Der er ingen opgave der er for stor eller for kompliceret, når det kommer til montering af akustikpanel. Du kan altid kontakte os med din idé, så vil vi med glæde rådgive dig og hjælpe dig med at føre den ud i livet.

Montering af akustikpanel

Når vi hos Tømrerfirmaet Favrskov står for montering af akustikpanel, vil du opleve en tydelig forskel så snart et akustikpanel er monteret.

Vi har fokus på både funktionalitet og design, når vi står for montering af akustikpanel. Det betyder at vi, samtidig med at vi forbedrer den rumklang der er i din bolig, kan love dig et designmæssigt smukt resultat.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger, blandt andet:

 • Troldtekt lofter
 • Fermacell akustiklofter
 • Gips akustiklofter 
 • WoodUpp akustikpaneler – både som lofter og vægge

Vores samarbejdspartnere WoodUpp, Troldtekt og Ecophon leverer alle tre produkter af højeste kvalitet, når det kommer til montering af akustikpanel. Med andre ord kan du altså finde lige præcis det design der passer til lige præcis dig og dit byggeri, hvad end du ønsker

 • Hvid-, grå- eller sortmalede akustikpaneler
 • Naturlook i enten sort eller hvid
 • Akustikpanel i Eg; klassisk eg, rustik egefinér natur, rustik egefinér brun, rustik egefinér grå, rustik egefinér røget
 • Sort ask
 • Valnød
 • Akustikpanel med oxideret overflade; blå, hvid, kobber eller grå
 • Sort akustikpanel med Charcoal overflade

Du har desuden også mulighed for at vælge hvor bredde eller tykke panelerne skal være, samt hvor de skal installeres. Vi rådgiver dig gerne, for at sikre at du får den opsætning af akustikpanel der gavner dig bedst, samtidig med at det er smukt at kigge på.

For at få en idé om hvordan det færdige resultat vil se ud, kan du se eksempler på akustikpanel montering her. 

Opsætning af akustikpaneler, samt akustikoptimering af loft med Troldtekt Plus

 

Har du lyst til at høre mere om akustikoptimering?

Hvis du går med drømme om at ændre den rumklang du har derhjemme, samtidig med rummet får udseendemæssigt nyt liv, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os med spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud, på lige præcis hvilken opsætning af akustikpanel der vil være optimalt for dig og din bolig.

Ring til Chris på 28 30 57 86 eller Mark på 51 25 26 53, eller kontakt os via mail på post@tf-favrskov.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med opsætning af akustikpanel i dit hjem.