Teknisk brandtætning

Teknisk brandtætning, ofte blot kaldet brandtætning eller brandsikring, er noget af det vigtigste i et erhvervsbyggeri. Ikke blot for at sikre bygningen, men også medarbejderne. I samarbejde med vores leverandør Würth, lover vi dig den bedst mulige brandtætning i dit byggeri.

Når vi står for brandtætning af et byggeri, er vores fremmeste fokus at sikre at kvaliteten er på sit højeste. Høj standard er i højsædet. Al brandsikring af byggeri, foretaget af Tømrerfirmaet Favrskov lever op til de gældende lovkrav.

Vi sørger for at der den tekniske brandtætning af alle installationer, er i den rette brandklasse. Dette afhænger af den konstruktion vi skal brandsikre. Det er vigtigt at en brandtætning lukkes tæt til. På den måde forringes hverken byggeri eller sikkerhed.

Med andre ord;

  • Det skal installeres uden at medføre brandfare eller yderligere brandfare for bygningen
  • Brandtætning skal hindre at ild, gas, luft, fugt og støj ikke kan trænge igennem

Et ledningssystem som går igennem flere bygningsdele bør lukkes forsvarligt. Det vil sige at det er modstandsdygtigt overfor brand. Hvad end det drejer sig om brandsikring af etageadskillelse, lofter, vægge eller skillevægge, skal det lukkes forsvarligt til.

Typer af brandtætning

Når det kommer til brandtætning, kan vi både varetage indvendig og udvendig brandsikring. Vi kan altså både stå for den tekniske brandtætning af lukkede og åbne forbindelser. I og omkring elektriske installationsgennemføringer.

Hvad end du står med et almindeligt bryggeri eller en specialopgave, kan vi hjælpe dig. Her kan du se eksempler på forskellige opgaver med brandtætning vi har stået for.

Lad os stå for brandtætning i dit byggeri

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din bygning lever op til kravene for brandtætning, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan både bistå med rådgivning og udførelse af brandtætning. Du kan kontakte Chris på 28 30 57 86 eller Mark på 51 25 26 53. Vi kan også kontaktes pr. Mail på post@tf-favrskov.dk.

Hvad end det drejer sig om en rutineopgave eller en specialopgave, kan du kontakte os. Tømrerfirmaet Favrskov ser frem til at hjælpe dig med brandtætning.