Installation af systemloft

Søger du et kompetent og erfarent firma til at varetage installationen af systemlofter i dit erhvervslokale? Eller står du med en specialopgave hvor du har brug for installation af systemloft? Så kontakt os hos Tømrerfirmaet Favrskov i dag. 

Fælles for de forskellige typer systemlofter vi tilbyder at installere, gavner de alle indeklimaet og sikrer en mærkbar forskel i et byggeri. Til gengæld har hvert systemloft specifikke fordele, alt efter hvordan bygningen er lavet.

Vi sørger for dine systemlofter 

I mere end 25 år har vi varetaget opgaver med installation af systemlofter, både hos store og små virksomheder – også specialopgaver med skræddersyede løsninger. 

Vi kan installere flere forskellige typer af systemlofter. Vi udfører både rutineopgaver og specialopgaver, alt afhængig af hvad netop dit firma har brug for. Nedenunder kan du finde forskellige typer systemlofter vi kan montere for dig. 

Systemloftsplader til oplimning

Systemloftsplader til oplimning er ideelle i lokaler med lavt til loftet. Modsat et nedhængt systemloft, ændrer disse plader ikke på loftshøjden. Pladerne er nemme og hurtige at sætte op, samtidig med at det er en effektiv løsning.

Nedhængte systemlofter

Nedhængte systemlofter installeres med specielle wires og skinner designet specifikt til formålet. Skinnesystemerne kan både opsættes skjult, delvist skjult og synlige. Hvis der ligger forskellige installationer i loftet, er dette en optimal løsning. Grundet monteringen, vil installationer være nemme at tilgå. Denne type loft fås i mange forskellige farver, former og størrelser. 

 


Fordelene ved systemlofter: 

  • Akustikoptimering og akustikisolering i store rum med hårde overflader
  • Skaber et sundt og behageligt indeklima
  • Økonomisk forsvarlig løsning
  • Diskret og effektivt
  • Lang holdbarhed
  • Ventilation, belysning og andre elinstallationer kan integreres
  • Det er nemt at udskifte beskadigede akustikplader

I samarbejde med vores leverandører Rockfon, Ecophon og Knauf tilbyder vi at installere systemlofter af højeste kvalitet hos virksomheder. Vi anvender vores leverandørers egne produkter og produkter fra Grypoc. Det gør vi fordi vi kan stå inde for produkterne, dem der leverer dem og for at sikre at de systemlofter der installeres hos dig og din virksomhed lever op til de højeste standarder. 

Få et uforpligtende tilbud på et systemloft

Hvis du går med tanker om at få systemloft hos dig virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Du kan ringe til Mark på 51 25 26 53 eller Chris på 28 30 57 86. Du kan også skrive til os på post@tf-favrskov.dk. Hvad end du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud omkring et systemloft, hører vi gerne fra dig. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at installere det systemloft der passer til dit erhvervslokale.